Webshop aan website koppelen

Gratis webshop voor WordPress site en website in 10 minuten online!

WordPress is een veel gebruikt content managementsysteem. Het grote voordeel ervan is dat je met weinig technische kennis snel een mooie website kunt opzetten. Een webshop toevoegen aan WordPress site of andere website is echter wat meer werk. Helptopay reikt je de helpende hand: je kunt al binnen 10 minuten een eenvoudige WordPress webshop gratis aan jouw WordPress site koppelen. Zo kun je direct beginnen met verkopen!

Bekijk hier hoe je binnen 1 minuut je Helptopay webshop aan je website koppelt:

Gratis webshop aan website koppelen

Onze eenvoudige webshop-bestelpagina is dé oplossing voor de kleine ondernemer die snel wil reageren op de huidige ontwikkelingen. Mensen kopen steeds vaker online en ook de kleine ondernemer kan dit niet negeren. Op het werk even snel op de smartphone online bestellen, veilig betalen en als men naar huis gaat even snel langs de winkel om de bestelling op te halen. Maak het ook voor jouw klanten mogelijk!

Heb jij een restaurant? Geef jouw gasten de mogelijkheid om ook thuis van jouw heerlijke gerechten te kunnen genieten. Je kunt wellicht jouw gasten ook laten reserveren via de bestelpagina. Heb jij een bloemenzaak? Laat jouw klanten zien welke fleurige creaties zij van jouw kunnen verwachten. Geeft ze de mogelijkheid om online alvast een mooi verjaardagsboeket te bestellen. De slager kan de weekaanbiedingen promoten en de groenteman de seizoen groenten aanbieden. Iedereen kan ervan profiteren. Eenvoudig, gratis en snel.

Bekijk onze webshop voorbeelden

Een WordPress webshop gratis en voor niets?

Hoe dat kan? Jij maakt gebruik van de Helptopay website. Hier maak jij een mooie webshop-bestelpagina met jouw producten, helemaal in de stijl van jouw website. Het is eigenlijk een bestelformulier. Deze zet je eenvoudig met onze plugin voor WordPress in jouw WordPress website of met een “embedded code” op elke andere website. Klaar? Kun je meteen al bestellingen ontvangen.

Het aanmaken van de bestelpagina op Helptopay is gratis en onze webshop plugin WordPress is ook gratis. Kun jij de plugin niet zelf op jouw website installeren, of de “embedded code” niet plaatsen? Dan doen wij dat voor jou. Nogmaals: GRATIS. Jij betaalt pas op het moment dat jij een verkoop realiseert. Per verkooptransactie betaal je slechts 68 cent. Niks geen risico en vaste kosten dus; verkoop je niets, betaal je niets. Dus waarom nog wachten?

*De WordPress plugin zijn we nog aan het bouwen, 22 mei 2020. Je kunt al wel de embed code gebruiken voor jouw WordPress website.

Webshop aan website koppelen zonder financieel risico

Het koppelen van een webshop aan een website is over het algemeen behoorlijk wat werk. Je moet natuurlijk de shop “inrichten” en dan moet je ook nog zorgen dat jouw klanten kunnen betalen en dat het geld uiteindelijk op jouw bankrekening terecht komt. Dit gaat via tussenpersonen: zogenaamde acquierers en payment providers. Hiervoor betaal je vaak abonnementskosten en ook nog een vast bedrag per betaling.

Zoals gezegd: Helptopay reikt je de helpende hand met onze webshop plugin WordPress. Jij maakt maakt enkel een mooi bestelformulier met de producten die jij online wilt aanbieden. Deze koppel je via de plugin aan jouw WordPress internetsite. En klaar. Betalingen lopen ideaal snel en veilig via iDEAL. Wil je over meer betaal methoden beschikken, zoals creditcards? Maak dan een Mollie account aan. Dit kan eenvoudig via Helptopay met één druk op de knop. Koppel jouw bankrekening en je bent klaar om binnen de hele EU zaken te doen! Dit geldt overigens ook als je geen WordPress site hebt.

Voorbeeld van het beheer van de Juicy Juice webshop in Viking:

Eenvoudige webshop voor de kleine ondernemer

Het Helptopay webshop-bestelformulier of webshop-bestelpagina kan gebruikt worden door alle typen bedrijven, maar is vooral voor kleine ondernemingen als buurtwinkels en zzp'ers bedacht. Het is een eenvoudige, snelle en goedkope wijze om online te kunnen verkopen. Zonder risico's! De betalingen lopen veilig en snel, via iDEAL of Mollie, rechtstreeks naar jouw bankrekening. De tijden zijn momenteel al moeilijk genoeg; zeker voor de zelfstandige ondernemer en zzp'er.

Ben jij een kleine zelfstandige en je hebt nog geen eigen website? Wil jij in de huidige omstandigheden jouw klanten ook de mogelijkheid aanbieden online te kunnen bestellen? Geen probleem, ook jij kunt van onze service gebruik maken. Je maakt gewoon snel een mooi bestelformulier en de link naar deze bestelpagina geef je door aan jouw aan jouw klantenkring. Zo heb je zelfs een webshop zonder website!

Welke websites kun je aan de Helptopay webshop koppelen?

 • WordPress
 • Drupal
 • Wix
 • Mijnwebshop.nl
 • Jimdo
 • Lightspeed
 • Jouwweb
 • Elke custom website

Elke andere website

Maak jouw bestelformulier

Het maken van jouw bestelpagina is niet veel werk. Je werkt met standaard sjablonen. Je kunt kiezen om foto's van jouw producten tonen, of je kunt het gewoon bij tekst houden. Er zijn een aantal velden vrij in te vullen, dus wees creatief. Geef het formulier een persoonlijke tint, bijvoorbeeld met het logo van jouw zaak. Als je een huisstijl hebt, gebruik deze dan ook op jouw bestelformulier. Bekijk de voorbeelden op deze website maar eens; doe je misschien nog leuke ideeën op.

De producten worden onder elkaar als een lijst aan de klanten getoond, dus zet producten van dezelfde categorie bijeen. Maak het jouw klanten zo makkelijk mogelijk om te kunnen vinden wat men zoekt. Het fijne van de Helptopay bestelformulieren is dat je er zoveel van kunt aanmaken als je wilt. Het is wellicht een goed idee om per categorie een bestelpagina te maken. Denk ook eens aan een aparte bestelpagina voor feestdagenaanbiedingen als Kerst of Oud en Nieuw. Probeer het eerst zo eenvoudig mogelijk en als je de smaak te pakken krijgt, is de “sky the limit”.

Voorbeeld bestelformulier bouwen

Promoot jouw eigen online bestelpagina

Heb je jouw bestelpagina gemaakt, dan rest je enkel nog deze pagina te promoten bij jouw klanten. Dat kan in jouw winkel, op visitekaartjes, in de e-mail en natuurlijk op jouw Facebook, Twitter, Instagram en andere social media. Adverteer je in een plaatselijke krant? Vergeet dan niet ook in jouw advertenties de link naar jouw bestelpagina te vermelden.

Webshop toevoegen aan wordpress site of elke andere website

Wanhoop niet, het kan snel en gratis met Helptopay. De webshop-bestelpagina die je bij ons maakt heeft alle basis kenmerken van een eenvoudige webshop:

 • Er is aanbod van producten.
 • Er kan besteld worden.
 • De financiële afhandeling is veilig en verzorgd; voor jou en de klant.

Wil je graag meer mogelijkheden voor jouw webshop? Start dan alvast met jouw eigen gratis bestelpagina, zodat klanten alvast online bij jou terecht kunnen. Zo kan jij op rustig op zoek naar een websiteontwikkelaar. Twijfel je nog? We zetten de voor en nadelen nog even voor jou op een rijtje.

Voordelen van de Helptopay webshop-bestelpagina:

 • Helemaal gratis en risico vrij. Je betaalt pas als je wat verkoopt.
 • Eenvoudig zelf te maken zonder technische kennis.
 • Koppeling met jouw website via de gratis Webshop plugin wordpress of via een embedded HTML-code.
 • Gratis ondersteuning en installatie op jouw website indien jij er zelf niet uitkomt.
 • Je kunt meerdere gratis bestelpagina's maken.

Nadelen van de Helptopay webshop-bestelpagina: ….. uhhh, wij zijn ze nog niet tegengekomen.

Meer weten? Neem gerust even contact met ons op.

Start direct