Juicy Juice, stay healthy!

Helaas! We zijn er even tussenuit.. 

Binnenkort heel veel meer nieuws voor jullie :D Tot gauw 

ps. We kunnen tijdelijk niet leveren i.v.m. nieuwe plannen. Stay tuned <3 

Juicy Juice levert in Den Haag e.o. en Rotterdam.   We hebben een aantal Sappige pakketten samengesteld zodat er voor iedereen iets passend tussen zit. 

Heb je vragen, kun je iets niet vinden of heb je een suggestie? Mail of Bel ons: 06-19746038 of paul@juicy-juice.nl 

Stay healthy, stay Juicy! 

-----------------------------

Even voorstellen; ik ben Paul Vogelezang, de oprichter van Juicy Juice. 

Sinds 2014 lever ik met mijn team van Juicy Juice aan zo'n 130 toffe horecabedrijven in Rotterdam en Den Haag. Mijn bedrijf heeft door alle Corona-maatregelen een flinke klap gehad. Pijnlijk, onverwacht en op z'n zachtst gezegd slecht getimed; het voorjaar en de zomer zijn voor ons dé periode waarin wij het grootste deel van onze jaaromzet moeten verdienen. 

Wellicht kun je het je voorstellen, het team stond paraat, we waren bezig de laatste vacatures in te vullen. Afspraken met leveranciers waren gemaakt, de loods was schoon, nieuwe koelcel aangeschaft en we waren ready for business! He ho, let's GO!

Helaas, lockdown, safety first, natuurlijk. Hoe lang? Geen idee, niemand die het weet, zo lijkt. 

3 maanden waarin ik genoten heb van de kwali-tijd met mijn kinderen en het mooie weer, maar iedere dag voelde het toch zo dubbel. Geen omzet, volgende week misschien? WOW, weer 20 graden, lekker zeg! Niet durven denken aan hoe vol die terrassen hadden kunnen zijn.. 

Maar goed, als de mensen onze verse sapjes niet kunnen drinken op een terras, dan gaan we ze toch gewoon bij ze thuis brengen!? JAA, dat doen we. 

Dat werd steeds leuker en we werden er ook steeds beter in. Welkom in onze online shop. We hebben een aantal pakketten samengesteld zodat er voor iedereen wel iets passend tussen zit. Neem ruim, reken af en stuur er nog een leuk berichtje bij. Dan komen wij het met liefde én een dikke glimlach bij jou voor de deur afleveren :D 

Ciao for now en tot gauw!

ps. al onze sappen zijn vers en drie dagen super lekker. Ook geschikt om in te vriezen. Gebruik na drie dagen altijd even je zintuigen. Weggooien is zonde :)


Juicy Juice accepteert momenteel geen bestellingen via dit formulier. Probeer het later opnieuw.

Bestelformulier via Helptopay.nl