Over ons

Wij zijn ondernemers die, net als jij, aan het omdenken zijn.

Helptopay is opgezet door Thijs van VIKING bookings en Timo en Wouter van Beer n Tea. Ook wij zijn in deze tijden economisch getroffen als kleine ondernemers. Van de ene op de andere dag staan we allemaal voor grote uitdagingen.

Ondernemers om ons bedenken creatieve ideeën: visgroothandel Seafood Centre gaat aan vrienden en familie leveren via de WhatsApp tam-tam. Tapperij den Olifant bezorgt borrelplanken, cocktails en daghappen via social media. Deze ideeën werken als een trein! Veel bestellingen en gelukkig dus ook omzet. Echter met nieuwe omzetstromen komen ook nieuwe processen. Beide ondernemers zaten tot de late uurtjes betalingen te checken, bestellingen in te kloppen, je kent het wel.

We vonden alledrie dat dit efficiënter kon. Met onze ervaring in booking software zijn we daarom aan de slag gegaan met een geautomatiseerde betalingstool om ondernemers te helpen met deze nieuw ontstane processen. Helptopay!

Wat maakt Helptopay uniek? De bestaande tools kosten honderden tot duizenden euro’s en hebben functionaliteiten die helemaal niet nodig zijn. Helptopay is een simpele webshop: gemakkelijk en betaalbaar. Iets wat tot op heden nog niet bestond. Want waarom zou je iets duur en moeilijk maken, als het ook goedkoop en makkelijk kan?

Oja! Helptopay is door middel van een hackaton in een midweek gebouwd (wat wij best wel cool vinden).