NAC-MONDKAPJES (niet-medisch gezichtsmasker)

Samen voor NAC, de Supportersvereniging en NAC brengen NAC-mondkapjes met vier unieke designs uit. Met de opbrengsten van de verkoop willen de partijen lokale horeca en kwetsbaren ondersteunen.

Voor 9,50 euro loop je rond met een kek NAC-ontwerp voor je mond en help je Bredase horeca en mensen, die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De marge op de mondkapjes wordt voor de volle honderd procent aangewend om tegoedbonnen bij Bredase kroegen en restaurants te kopen. Die bonnen worden vervolgens verdeeld onder mensen, die wel wat hulp kunnen gebruiken.

De mondkapjes zijn er in vier designs, allemaal ontworpen door Myrthe Koppelaar, de huisdesigner van Samen voor NAC. Je kunt kiezen uit drie maten: kinderen tot en met 9 jaar, 10 tot en met 15 jaar en volwassenen.

Er is gekozen voor de beste niet-medische mondkapjes. Deze mondkapjes zijn voorzien van een antibacterieel membraan en kunnen 50 keer gewassen worden.

Let op: De levering duurt gemiddeld 14 dagen maar kan afhankelijk van de drukte tot 18 dagen duren.

Mocht u een factuur willen ontvangen dan kunt u dat aangeven in het opmerkingen veld. We sturen deze bij verzending mee.

SAMEN VOOR NAC accepteert momenteel geen bestellingen via dit formulier. Probeer het later opnieuw.

Bestelformulier via Helptopay.nl