THE SPOT TAKE AWAY

VANAF VANDAAG VANAF 1 juni  ZIJN WE WEER OPEN MET ONS TERRAS! 

Je kan op locatie terecht voor onze heerlijke koffie & sweets, Amazing Acai & Granola Bowl, onze fresh bakery met dagelijks wisselende broodjes, smoothies & Organic Flatbreads.

Scan de QR code op de tafel of bij ons Pick Up Point! 


In het kader van duurzaamheid & ons ‘ocean friendly’ keurmerk kopen wij kleinschalig in. Dit betekent dat je maaltijd áltijd bereid is met dagverse producten, máár op is op.

In het kader van duurzaamheid & ons ‘ocean friendly’ keurmerk kopen wij kleinschalig in. Dit betekent dat je maaltijd áltijd bereid is met dagverse producten, máár op is op.

Neem je maaltijd mee en breng het strandgevoel in je woonkamer, haal je lunchpakket voor tijdens een strandwandeling óf geniet van een sunset picknick @ the beach!

Ocean friendly, surfrider foundation & lokaal support!

Om voor de juiste hygiënemaatregelen te kunnen zorgen werken wij met disposables. Deze zijn met zorg gekozen én gemaakt van natuurlijke & biologisch afbreekbare materialen. Wij willen onze ‘footprint’ beperken én hebben er daarom voor gekozen om zo veel mogelijk te werken met ‘enkele verpakkingen’. Dat betekent dat je dips al verwerkt zijn door jouw salade óf poke! Dat scheelt weer weggooien;)

Gamerules!

Wij hebben een aparte ingang én uitgang en werken met één richtingsverkeer. Wij hebben zorg gedragen voor een looproute en willen je vragen de 1,5 meter maatregel in acht te nemen. Geniet van het uitzicht, de relaxte beachvibe & take your time! Kom alleen naar de counter én vraag je vriend, vriendin of kids om alvast díe TOP plek op het strand te bemachtigen;)

We maken nog vaker schoon dan we al deden, wassen onze handen nóg beter en houden ons natuurlijk aan alle hygiënemaatregelen.

Lees de bordjes met spelregels en gun elkaar de ruimte. 

Stay fit & stay safe!

SEA YOU @ THE SPOT!

The Spot Watersport accepteert momenteel geen bestellingen via dit formulier. Probeer het later opnieuw.

Bestelformulier via Helptopay.nl