Verhuur Silent Disco-sets

Met dit bestelformulier kunt u silent disco-sets huren van Scoutinggroep Lido '76 in Arnhem. Vul het formulier volledig in en reken vervolgens de bestelling af om de reservering te bevestigen. 

Controleer daarnaast vóórdat u de bestelling plaatst op de website van Scoutinggroep Lido '76 of de silent disco-koptelefoons nog beschikbaar zijn op de door u gewenste huurdatum. Anders is er namelijk sprake van een dubbele boeking en dan dienen we uw bestelling alsnog te annuleren.

Middels het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de algemene huurvoorwaarden, zoals die beschreven staan op onze website.

1x Silent disco koptelefoon

1x Silent disco koptelefoon

Kies hier hoeveel silent disco koptelefoons u wilt huren. U kunt maximaal 30 koptelefoons huren. De koptelefoons zullen volgeladen aan u worden geleverd. Daarmee kunt u ze 8 uur gebruiken. De koptelefoons hebben drie kanalen.

€ 3,75

1x Silent disco zender

1x Silent disco zender

Een silent disco zender koppelt u aan een audioapparaat, zoals een telefoon of laptop. De audio-aansluiting heeft als input 3.5mm. Met de koptelefoon kunt u afwisselen tussen de 3 kanalen. Per kanaal wordt verbinding gemaakt met een silent disco zender. Wij raden aan om minimaal 2 zenders te huren en maximaal 3, omdat er 3 kanalen op de koptelefoons zitten.

€ 7,95

1x Oplader Micro USB voor 4 koptelefoons

1x Oplader Micro USB voor 4 koptelefoons

De koptelefoons kunnen worden opgeladen met een micro USB-oplader. De koptelefoons zullen vol bij u worden geleverd en gaan met een volle batterij 8 uur mee. De koptelefoons hoeven in principe dus niet opgeladen te worden. Indien u toch een oplader wenst kunt u die ook huren. Per oplader kunt u 4 koptelefoons tegelijkertijd opladen. U kunt maximaal 3 opladers huren.

€ 2,95

Silent disco-setjes laten bezorgen

Silent disco-setjes laten bezorgen

Indien u de Silent Disco-setjes bij u thuis wil laten bezorgen dan komen de verzendkosten voor jouw rekening. Kies je hiervoor, klik dan op 1x. Hierin zitten zowel de verzendkosten voor de verzending als de retourzending.

U kan er ook voor kiezen om de bestelling af te halen of in contact met ons via silentdiscoverhuur@scoutinglido76.nl de Silent Disco-setjes persoonlijk te verkrijgen. In dat geval hoef je hier geen aantal in te vullen.

€ 13,95

Producten € 0,00
Borg € 150,00
Totaalbedrag € 150,00

Contactgegevens

Extra informatie

Bestelformulier via Helptopay.nl