Sterke Koffie, samen strijden tegen Corona!

Dit pakket is speciaal ontwikkeld voor de liefhebber van kwaliteit koffie, de thuiswerker, op kantoor, als cadeau om te geven of een kilootje om te delen in deze moeilijke tijden.

Het Corona virus heeft ons allen in z’n greep. Gezondheid staat in deze moeilijke tijden op de eerste plaats. Daarom wordt per pakket € 5,00 gedoneerd aan het Radboud Fonds ter ondersteuning van onderzoek, medicatie en betere bescherming

Naast de gedupeerde hebben ook veel bedrijven het zwaar. We kunnen met trots zeggen dat alle verpakkingen en processen zijn verricht door Nederlandse bedrijven!

Zo komen het initiatief en de melanges van Nici Koffie uit Mill en Hattemerbroek, zo wordt deze koffie wordt langzaam geroosterd door Mocca d’ Or uit Zwolle in authentieke trommelbranders en is het ontwerp is gemaakt door Larissa McCabe, een animatie student van het Grafisch Lyceum te Rotterdam (2e plek international Adobe wedstrijd),

#samenstaanwesterkekoffie     

www.nicikoffie.nl 

0485-453828

SterkeKoffie pakket met opbergblik bonen

SterkeKoffie pakket met opbergblik bonen

Wij bieden 2 kilo kwaliteit koffiebonen, met uniek opbergblik en gratis verzending!

‘“Sterke Koffie” is een echt allemansvriend. Deze toegankelijke koffie is compleet van smaak met een volle zachtromige afdronk. De nuances van druiven en lichte rietsuiker maken deze koffie erg lekker. De melange is samengesteld uit koffiesoorten die afkomstig zijn van verschillende landen in Zuid-Amerika zoals Guatemala, Costa Rica, Brazilië en Peru en geschikt voor alle koffievarianten. een bijzondere blend voor bijzondere tijden.

#samenstaanwesterkekoffie

€ 49,00

Als je nog € 49,00 besteedt, betaal je geen servicekosten.
Producten € 0,00
ServicekostenGratis bij bestelling vanaf € 49,00 € 0,82
Totaalbedrag € 0,82

Contactgegevens

Extra informatie

Bestelformulier via Helptopay.nl