Ketting Rifined Katja

Na ontvangst van jouw bestelling wordt deze door ons verwerkt. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!!

Ketting Rifined Katja 50cm €215

Ketting Rifined Katja 50cm €215

Onze Refined collectie heeft een verfijnde en elegante stijl. Het ontwerp van deze subtiele zilveren halsketting is gebaseerd op de bekende schakel van de Katja-familie. De Katja schakel is een geweven design en deze details komen terug in deze verfijnde zilveren ketting. Het collier is handgemaakt en vervaardigd uit 925 sterling zilver.

€ 219,00

Oorhangers Refined Katja €129

Oorhangers Refined Katja €129

De Refined collectie heeft een verfijnde en elegante stijl en is nu verrijkt met sterling zilveren oorhangers! Vind je het leuk om te mixen en matchen? Deze drievoudige oorhangers zijn speels in de manier waarop je ze kunt dragen; als oorknop of als oorhanger. Je kunt elke dag een geheel nieuwe look creëren. Het bekende zilveren Katja design is nu geïntegreerd in een prachtige verfijnde oorbel en maakt een gedurfde maar toch stijlvol statement.

€ 129,00

Oorbellen Katja Mix €95

Oorbellen Katja Mix €95

De sterling zilveren Katja Mix oorbellen zijn zeer toegankelijke zilveren oorbellen geschikt voor elke gelegenheid. De kenmerkende schakel van de Katja collectie komt op subtiele wijze terug in deze zilveren oorbellen. Een tijdloze musthave waar je lang plezier van zult hebben!

€ 95,00

Totaalbedrag € 0,00

Contactgegevens

Extra informatie

Bestelformulier via Helptopay.nl