My Horeca thuisbezorgen/ delivery

Ons menu is te bestellen vanaf 2 personen.  Om de kwaliteit te waarborgen leveren wij u bestelling koud af.  Vanzelfsprekend krijgt u ook een opwarm instructie voor de gerechten die dit nodig hebben. Wilt u bijvoorbeeld 2 keer normaal en 1 keer vega, kiest u dan 2 keer normaal en 1 keer vega. Zo makkelijk is het! Heeft u allergieën of andere wensen? Geeft u dit dan aan bij de opmerkingen.

Nomaal menu

Nomaal menu

Dit menu is voor 1 persoon

€ 17,50

Vega menu

Vega menu

Dit menu is voor 1 persoon. Wilt u hieronder in de opmerkingen erbij zetten of u wel vis eet?

€ 17,50

Dessert (optioneel)

Dessert (optioneel)

per persoon

€ 5,00

Fles Wit

Fles Wit

Mooie gele kleur met groene tint. Vol frisse aroma's van de Verdejo-druif. In de mond, zoals het een Bio-wijn past: alle smaken van de Verdejo-druif op haar best. Verassend lang van afdronk.

€ 11,50

Fles Rood

Fles Rood

( Cabernet Sauvignon). Een wijn met een intense granaatrode kleur. De wijn heeft een sappige, volle smaak met geconcentreerd fruit en een robuuste structuur. De lange, elegante afdronk onthult aroma's van cederhout, tabak en kruiden

€ 11,50

Fles Cava

Fles Cava

Lichtgele kleur met tonen van groen. Mooie fijne mousse in de mond. Complexe smaak met iets van appel en limoen. Goede structuur en mooi in balans. Gemaakt van typisch Catalaanse druivensoorten macabeo, xarello en parellada.

€ 13,50

Blikje Heineken bier

Blikje Heineken bier

€ 2,00

Producten € 0,00
Bezorgkosten € 2,50
Totaalbedrag € 2,50

Contactgegevens

Extra informatie

Bestelformulier via Helptopay.nl