__________ Bestellijst | woensdag 20 januari __________

GRATIS thuisbezorgd in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Rotterdam en alles op weg daar naartoe vanuit Scheveningen.

                   Bestellen t/m zondagavond 23.00

             Bezorging woensdag tussen 10.00 en 18.00      

                           Bij besteding van € 50,-  

                GRATIS 2 x Noordzeevis filets

   ------   ALLEEN GELDIG VOOR LEVERING 20 januari    ------

             U hoeft hier niet voor thuis te blijven omdat we de                                     bestelling met wat ijs kunnen neerzetten! 

We bezorgen in ieder geval op postcodes 2000 t/m 3099 & 3400 t/m 3599. 

Rogfilet zonder vel | ± 150 gram | BEPERKT BESCHIKBAAR

Rog is een platte witvis met een stevige structuur. Het lekkerst als hij in de roomboter wordt gebakken, en gaat geweldig samen met zeekraal. We fileren de rog met de hand en verpakken hem vacuüm per ±150 gram. Zo is de filet ook geschikt om in te vriezen.

€ 4,50

Zeeduivelfilet blokjes | ±120 gram

De zeeduivel heeft een enorme kop en daarbij valt de rest van zijn lijf eigenlijk in het niets. Daarbij heeft het visvlees van de zeeduivel een fijne smaak en is bovendien erg stevig. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de zeeduivel normaal gesproken erg prijzig is maar we hebben ze vanwege een gelukje scherp in kunnen kopen. De blokjes zijn heel geschikt om te spiezen of om te wokken en worden door ons vacuüm verpakt per ±120 gram (= 1 persoon).

€ 3,85

Duo Premium Zalm & Tonijn | SASHIMI

Echt indruk maken op het thuisfront? Dat kan super simpel met deze premium combo! We selecteren de meest verse en mooiste zalm en tonijn, en bieden deze ready-to-eat aan! Je hoeft de vis alleen in de gewenste plakjes te snijden, op een bord te leggen en smullen maar! Het duo weegt bij elkaar ±160 gram en kan dus zowel als voorgerecht voor 2 personen of als luxe borrelplateau worden gegeten.

€ 6,95

Coquille St. Jacques | 6 stuks

Coquilles, of sint-jakobsschelpen, zijn van nature super zoet en zijn erg populair om te gebruiken als voorgerecht. Wij laten ze voor u geconditioneerd ontdooien zodat ze meteen klaar zijn voor gebruik. Bak ze niet te lang, want dan worden ze taai.

€ 8,95

Cubes & Squares Tasting Box | 4 x 4 st | diepvries

Alle toppers van onze lokale leverancier Cubes & Squares in 1 verpakking! Zo vind je in deze doos; Thai Fish, Truffle & Cheese, Curry Crab en Seaweed. In de verpakking zit een schrijven met de verschillende bereidingsadviezen. Met deze producten zet je een uniek tapas plankje neer om je diner mee te starten.

€ 15,90

Vongole in schelp | 500 gram

Deze van oorsprong Mediterraanse schelp is super smaakvol. Onze vongole zijn gespoeld met zuiver bronwater door onze leverancier Seafarm in Kamperland. De schelpjes zijn verpakt per 500 gram en niet geschikt om in te vriezen.

€ 9,25

Noordzee Sliptong | 2 stuks

Deze sliptong komt rechtstreeks van de visafslag van Scheveningen. We hebben de huid al verwijderd en de sliptong is per 2 stuks (±200 gram) vacuüm verpakt. De vis is dus panklaar maar ook geschikt om in te vriezen.

€ 4,50

Zalmfilet met huid | ±180 gram

Onze zalm fileren wij met de hand en komt rechtstreeks van de kweker in Noorwegen. De filets worden per stuk van ±180 gram vacuüm voor u verpakt. Ze zijn dus kakelvers maar zeer geschikt om in te vriezen.

€ 4,65

Zeeuwse Mosselen | 2 kg verpakking

Het seizoen van de bodemcultuur mossel is los en dus kunnen we weer heerlijke mosselen aanbieden! Het belooft een mooi jaar te worden want dankzij de hoge temperaturen aan het begin van het jaar zijn de mosselen goed gevuld en uitstekend van smaak. Een verpakking van 2 kg is voldoende om met z'n tweeën heerlijk van te eten.

€ 11,80

Krokante Thaise viskoekjes | 16 st | diepvries

Deze overheerlijke viskoekjes worden hier lokaal gemaakt door Cubes & Squares. Ze gebruiken verse Noordzeevis voor het visgehakt en dankzij het geheim recept heb je echt een uniek product. Je kan de koekjes het beste afbakken in een pan met wat olie en serveren met een sweet chili sausje.

€ 15,90

Rode poonfilet met vel | 2 filets

Deze overheerlijke Noordzeevis is erg veelzijdig voor in de keuken. Het witte vlees doet denken aan de smaak van garnaal en de textuur blijft vrij stevig, ook na bereiding. We verpakken de poonfilets per 2 stuks vacuüm en dit weegt ongeveer ±150 gram. In deze verpakking is de poon dus prima in te vriezen.

€ 2,90

Gerookte zalmstroken langgesneden | 500 gram

Overheerlijk en volgens eigen recept koud gerookt. Voor deze zalmfilets verwijderen we de huid en al het onderhuidse vet. Zo krijg je mooie lange plakken zonder bruin.

€ 14,95

Grietfilet zonder vel | ±140 gram

Griet is een heerlijke platvis die veel wordt gevangen in onze eigen Noordzee. Net als tarbot komen er mooie stevige filets van de vis en is hij uitstekend te combineren met bijna alle smaken en texturen. We fileren de griet met de hand en verpakken hem vacuüm per ±140 gram. Zo is de filet ook geschikt om in te vriezen.

€ 3,95

Warm Gerookte Makreelfilets | 500 gram

Onze makreel wordt warm gerookt, en dit resulteert in een superzachte filets met stevige rooksmaak. We hebben de huid en alle graten al verwijderd en de makreel is dus gebruiksklaar. De filets zijn gasverpakt per 500 gram.

€ 11,50

Doradefilet met vel | ±120 gram

Voorheen was deze vis alleen verkrijgbaar in landen als Griekenland en Italië. Heerlijke witvis en begrijpelijk heel populair omdat hij zo veelzijdig is! We hebben de dorade met de hand gefileerd en net als bij zeebaars moet u alleen de kopgraatjes eruit halen. De filet is vacuüm verpakt en geschikt om in te vriezen.

€ 2,45

Noordzeevissoep Mediterrane | 400 ml

Een heerlijk soepje al zeggen we zelf. En dat komt vooral door de basis bouillon die zijn smaak dankt aan de Noordzeevis die ervoor is gebruikt; dubbel getrokken en verder op smaak gebracht met tomaat. Om het af te maken is de soep rijkelijk gevuld met Noordzeevis maar ook wat andere zeevruchten, zoals inktvis en mosseltjes. Echte aanrader dus!

€ 8,65

DRY Januari Health box

Op en top genieten met top producten en een geselecteerde 0% wijn! Dit zit er in:
- 100 gr gerookte palingfilets
- 100 gr gepelde Hollandse garnalen
- 200 gr koudgerookte Noorse zalm
- 125 gr warmgerookte makreelfilets (graatvrij)
- 120 gr SASHIMI zalm/tonijn duo
- fles l’Arjolle zéro viognier sauvignon (0,75cl)

€ 36,45

Yellowtail kingfish filets | ±140 gram

In Japan wordt deze vis veel gebruikt voor sashimi, maar wij raden aan deze vis te grillen! Deze kingfish, of hamachi, heeft mooi vet en stevig visvlees en valt nog het best te omschrijven als een kruising tussen tonijn en zwaardvis. Wij laten de kingfish geconditioneerd ontdooien om ze vervolgens te fileren en portioneren.

€ 5,45

Zeeduivelfilet XL zonder vel | ± 250 gram

De zeeduivel heeft een enorme kop en daarbij valt de rest van zijn lijf eigenlijk in het niets. Daarbij heeft het visvlees van de zeeduivel een fijne smaak en is bovendien erg stevig. We hebben grove zeeduivel gebruikt voor deze filet van ± 250 gram (= 2 personen) en deze wordt door ons vacuüm verpakt. Hiermee is de filet erg geschikt om in te vriezen.

€ 9,85

Tonijnfilet SASHIMI | ±180 gram

Deze kakelverse tonijn kan met gemak rauw worden gegeten, als sushi of sashimi bijvoorbeeld. We snijden de filets per stuk van ±180 gram en vacumeren deze zodat ze geschikt zijn om in te vriezen.

€ 5,85

XL Gamba's gepeld | zak 750 gram

Deze familie van gamba's ( de Black Tigers) staan bekend om hun mooie oranje kleur na bereiden en stevige zoete bite! Op de BBQ, gekookt, gewokt, of gewoon uit de pan; je kan alle kanten op met deze XL gamba's. In 1 zak van 750 gram zitten ± 50 gepelde en schone gamba's. Dus je kan ze zo uit de zak schudden, ontdooien en gebruiken.

€ 15,95

Zeebaarsfilet met vel | ±120 gram

Wij fileren al onze vis met de hand, en zo ook onze zeebaarzen. We sorteren de zeebaars op kwaliteit en formaat en zo weegt elke filet ±120 gram. Deze wordt voor u vacuüm verpakt en dus erg geschikt om in te vriezen.

€ 2,45

Schelvisfilets met vel | ± 140 gram

Deze Noordzeevis heeft lange tijd niet de lof gekregen die haar toekomt. De schelvis is een delicate vis en smaakt volgens veel kenners nog beter dan kabeljauw. We snijden de filets per stuk van ± 140 gram en vacumeren deze zodat ze geschikt zijn om in te vriezen.

€ 3,85

Kabeljauwfilets met vel | ±180 gram

We selecteren onze kabeljauw op kwaliteit en gebruiken de grove sortering om er met de hand filets van te snijden. Heerlijk om op de huid te bakken! De filet is graatloos en per stuk verpakt, en dus geschikt om in te vriezen.

€ 4,85

Hollandse garnaaltjes | 100 gram

Een heerlijk zoet garnaaltje met bite en per 1-persoons formaat ( 100 gram ) vers verpakt. De garnaaltjes zijn gepeld en dus het lekkerst om meteen op te eten maar ook geschikt om in te vriezen.

€ 5,95

Gerookte Palingfilets | 100 gram

Onze paling worden gekweekt in Ierland en worden in hun geheel, ambachtelijk gerookt op Urk. De filets worden van de huid gelepeld en vacuüm verpakt per 100 gram. Heerlijk op toast!

€ 6,95

Proeverij van 3 soorten Oesters | mandje 12 stuks

Deze wandeling door Zeeland, of Tour de Zélande, laat je kennis maken met 3 geselecteerde soorten oesters, namelijk de Zeeuwse Platte 000, de Zeeuwse Creuse en de Zeeuwse Superieur. Elk heeft zijn eigen smaakprofiel en op deze manier kan je eindelijk eens proeven welke jouw favoriet is! Moeite met openen? Check onze Facebook voor tips.

€ 16,90

Wakamé zeewier | chili & sesam

Zelf de perfecte pokébowl maken? Of indruk maken op het hele gezin met een geniale tataki van tonijn met wakamé? Nu kan het. Het lijkt veel 1 kg maar ook al is het diepvries, je kan makkelijk met een kartelmes precies afsnijden wat je nodig.. Zo heb je altijd een voorraadje liggen voor de finishing touch van je gerecht!

€ 14,85

Inktvis schoon & zonder kop | zak 700 gram

Onze inktvis heeft stevig wit vlees en is mooi dik. Hierdoor is de kans dat de inktvis taai wordt tijdens bereiden veel kleiner! Snijdt er ringen van of roerbak ze mee in de wok, super simpel! Er zitten 4 tot 5 inktvismantels in 1 zak en deze zijn makkelijk per stuk te ontdooien omdat ze los gevroren zijn.

€ 12,75

Zeekraal | 150 gram

Deze zilte zeegroente is de laatste jaren steeds populairder geworden en terecht. Je kan zeekraal rauw eten door bv je salade, maar ook kort bakken of blancheren. Vervolgens is het te combineren met vrijwel alle vissoorten! Het zorgt voor een kleine smaakexplosie en geeft een knapperig element aan je gerecht.

€ 4,75

Maatjes Haring | 8 stuks schoon

Deze lekkernij staat al jaren bekend bij de fijnproever als niet te versmaden. De vangst van 2020 heeft mooie vette haring opgeleverd en daar kunnen we dus mooie vette haringen uit snijden. De haringen zijn al voor u geschoond en verpakt per 8 stuks.

€ 14,98

Producten € 0,00
Servicekosten € 0,82
Totaalbedrag € 0,82

Contactgegevens

Extra informatie

Bestelformulier via Helptopay.nl