Bestellijst | Vis van de afslag | woensdag 12 augustus

                     Bestellen t/m zondagavond 23.00

                  Bezorging woensdag tussen 11.00 en 17.00 !

            -----          GRATIS 2 x Verse Zeebaarsfilets         -----

                                   Bij besteding van €50,-  

                          GRATIS 2 x verse Zeebaarsfilets 

       ------   ALLEEN GELDIG VOOR LEVERING 12 augustus    ------

             U hoeft hier niet voor thuis te blijven omdat we de                                     bestelling met wat ijs kunnen neerzetten! 

We bezorgen in ieder geval op postcodes 2200 t/ 2799. 

Krokante Thaise viskoekjes | 16 st | diepvries

Deze overheerlijke viskoekjes worden hier lokaal gemaakt door Cubes & Squares. Ze gebruiken verse Noordzeevis voor het visgehakt en dankzij het geheim recept heb je echt een uniek product. Je kan de koekjes het beste afbakken in een pan met wat olie en serveren met een sweet chili sausje.

€ 16,85

Zalmfilet met huid | ±180 gram

Onze zalm fileren wij met de hand en komt rechtstreeks van de kweker in Noorwegen. De filets worden stuk van per ±180 gram vacuüm voor u verpakt. Ze zijn dus kakelvers maar zeer geschikt om in te vriezen.

€ 4,35

Zeeuwse Mosselen | 2 kg verpakking

Het seizoen van de bodemcultuur mossel is los en dus kunnen we weer heerlijke mosselen aanbieden! Het belooft een mooi jaar te worden want dankzij de hoge temperaturen aan het begin van het jaar zijn de mosselen goed gevuld en uitstekend van smaak. Een verpakking van 2 kg is voldoende om met z'n tweeën heerlijk van te eten.

€ 10,80

Warm Gerookte Makreelfilets | 500 gram

Onze makreel wordt warm gerookt, en dit resulteert in een superzachte filets met stevige rooksmaak. We hebben de huid en alle graten al verwijderd en de makreel is dus gebruiksklaar. De filets zijn gasverpakt per 500 gram.

€ 11,50

Hollandse Nieuwe Haring | 8 stuks schoon

De nieuwe vangst haring is weer in het land en het seizoen van 2020 is geopend! We kunnen weer mooie vette haringen leveren want we hebben ze zelf al mogen proeven.. De haringen zijn al voor u geschoond en verpakt per 8 stuks.

€ 14,98

Grote Gamba's met staartje| zak 750 gram

Net als de XXL gamba's krijgen deze een mooie oranje kleur na bereiden en stevige zoete bite! Op de BBQ, gekookt, gewokt, of gewoon uit de pan; je kan alle kanten op met deze gamba's. In 1 zak van 750 gram zitten ± 80 gepelde en schone gamba's. Dus je kan ze zo uit de zak schudden, ontdooien en gebruiken.

€ 13,95

Wakamé zeewier | chili & sesam | 1 kg diepvries

Zelf de perfecte pokébowl maken? Of indruk maken op het hele gezin met een geniale tataki van tonijn met wakamé? Nu kan het. Het lijkt veel 1 kg maar ook al is het diepvries, je kan makkelijk met een kartelmes precies afsnijden wat je nodig.. Zo heb je altijd een voorraadje liggen voor de finishing touch van je gerecht!

€ 14,85

Tonijnfilet | ±180 gram

Deze kakelverse tonijn kan met gemak rauw worden gegeten, als sushi of sashimi bijvoorbeeld. We snijden de filets per stuk van ± 180 gram en vacumeren deze zodat ze geschikt zijn om in te vriezen.

€ 6,25

Noordzee Sliptong | 2 stuks

Deze sliptong komt rechtstreeks van de visafslag van Scheveningen. We hebben de huid al verwijderd en de sliptong is per 2 stuks (± 200 gram) vacuüm verpakt. De vis is dus panklaar maar ook geschikt om in te vriezen.

€ 4,50

Vongole in schelp | 500 gram

Deze van oorsprong Mediterraanse schelp is super smaakvol. Onze vongole zijn gespoeld met zuiver bronwater door onze leverancier Seafarm in Kamperland. De schelpjes zijn verpakt per 500 gram en niet geschikt om in te vriezen.

€ 9,25

Zeebaarsfilet met vel | ±110 gram

Wij fileren al onze vis met de hand, en zo ook onze zeebaarzen. We sorteren de zeebaars op kwaliteit en formaat en zo weegt elke filet ± 110 gram Deze wordt voor u vacuüm verpakt en dus erg geschikt om in te vriezen.

€ 1,95

Gepelde Gamba's met kop BBQ | 750 gram

Grote gamba's met kop maar dan al gepeld. Super gaaf voor op de BBQ en ook nog eens makkelijk want de schil en darmkanaal zijn al verwijderd. We selecteren de black tigers voor dit product op formaat en kwaliteit. Er gaan ± 20 stuks gamba's in 1 verpakking.

€ 16,75

Gerookte Zalmstroken | 500 gram

We laten onze eigen gefileerde zalm op ambachtelijke wijze en met echt hout roken. Vervolgens wordt de gerookte zalm in lange stroken getrancheerd en verpakt per 500 gram.

€ 14,95

Hollandse garnaaltjes | 100 gram

Een heerlijk zoet garnaaltje met bite en per 1-persoons formaat ( 100 gram ) vers verpakt. De garnaaltjes zijn gepeld en dus het lekkerst om meteen op te eten maar ook geschikt om in te vriezen.

€ 5,95

Gerookte Palingfilets | 100 gram

Onze paling worden gekweekt in Ierland en worden in hun geheel, ambachtelijk gerookt op Urk. De filets worden van de huid gelepeld en vacuüm verpakt per 100 gram. Heerlijk op toast!

€ 6,95

Superieure Zeeuwse Oesters NO.3 | 12 stuks

Deze oesters worden zorgvuldig opgekweekt in Zeeland. Vanwege het zuurstofrijke water groeien ze makkelijk en ontwikkelen een mooie ziltige smaak. We hebben de oesters verpakt per 12 in een houten mandje.

€ 13,70

Producten € 0,00
Servicekosten € 0,82
Totaalbedrag € 0,82

Contactgegevens

Extra informatie

Bestelformulier via Helptopay.nl