__________ Bestellijst | woensdag 8 december __________

GRATIS bezorgd in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Rotterdam en alles op weg daar naartoe vanuit Scheveningen.

                   Bestellen t/m zondagavond 23.00

             Bezorging woensdag tussen 10.00 en 18.00      

                           Bij besteding van € 50,-  

           GRATIS  2 x handgefileerde Noordzeevisfilets

       U hoeft hier niet voor thuis te blijven omdat we de                             bestelling met wat ijs kunnen neerzetten! 

We bezorgen in ieder geval op postcodes 2000 t/m 3099 & 3400 t/m 3599. 

Luxe Borrelbox | Vis van de afslag

Overheerlijke verzameling van (vis) lekkernijen, om lekker zelf van te genieten of indruk mee te maken!. Dit zit er in: 100 gr gerookte zalm Sognefjord | 100 gr krabsalade | 125 gr gerookte makreelfilets | 100 gr Hollandse garnalen | Sashimi DUO | 100 gr gerookte paling

€ 24,50

Roodbaarsfilets met vel | ±150 gram

De roodbaars heeft vrij stevig wit-vlees en is vrij vet. We fileren de filets van mooie grove exemplaren omdat deze in de regel beter smaken. De filets kan mooi op de huid gebakken worden voor een krokant effect. Maar de vis leent zich ook uitstekend voor stomen of grillen. We verpakken de filet in het vacuüm dus je kan de roodbaars invriezen.

€ 3,85

Corvinafilets met vel | ±120 gram

Corvina is nog het beste te vergelijken met zeebaars en het is dan ook een zeer smakelijke stevige witvis. Bak hem lekker op de huid want de schubben hebben we er al af gehaald voor u. De filet is graatloos, vaccuüm verpakt per ±120 gram en geschikt om in te vriezen.

€ 3,85

Zalmfilet met huid | ±180 gram

Onze zalm fileren wij met de hand en komt rechtstreeks van de kweker in Noorwegen. De filets worden per stuk van ±180 gram vacuüm voor u verpakt. Ze zijn dus kakelvers maar zeer geschikt om in te vriezen.

€ 4,25

Zeeuwse Mosselen | Bodemcultuur 2 kg

Het seizoen van de bodemcultuur mossel is gestart! We kunnen dus goed gevulde mosselen aanbieden en die bovendien uitstekend van smaak zijn. Een verpakking van 2 kg is voldoende om met z'n tweeën heerlijk van te eten.

€ 12,90

Noordzee Sliptong | 2 stuks

Deze sliptong komt rechtstreeks van de visafslag van Scheveningen. We hebben de huid al verwijderd en de sliptong is per 2 stuks (± 200 gram) vacuüm verpakt. De vis is dus panklaar maar ook geschikt om in te vriezen.

€ 4,50

Scholfilet zonder vel | ±180 gram

De schol is een echte zomervis maar het seizoen is inmiddels in volle gang. De schol is nu dus mooi dik en het visvlees is mooi zoet van smaak. We fileren de schol zoals al onze vissen met de hand en de filets zijn graatvrij! We verpakken de schol vacuüm per ±180 gram en deze is dus makkelijk in te vriezen.

€ 4,85

Maatjes Haring 2021| 8 stuks schoon

Deze lekkernij staat al jaren bekend bij de fijnproever als niet te versmaden. De vangst van 2021 heeft mooie vette haring opgeleverd en daar kunnen we dus mooie maatjes uit snijden. De haringen zijn al voor u geschoond en verpakt per 8 stuks.

€ 14,98

XL Zalmfilet zonder vel | ±500 gram

Onze zalm fileren wij met de hand en komt rechtstreeks van de kweker in Noorwegen. Deze XL filet hebben we panklaar gemaakt en is , na het bereiden, als 1 geheel een echte eyecatcher voor op tafel! De filet is per stuk vacuüm voor u verpakt en daarmee zeer geschikt om in te vriezen.

€ 10,85

Zalmspies | 2 stuks á ±100 gram

Wij fileren al onze zalm met de hand en importeren deze rechtstreeks van de kweker in Noorwegen. Dit zorgt voor zalm van top kwaliteit en in dit geval heerlijke visspiezen! De spiezen zijn per 2 stuks vacuüm voor u verpakt en ingevroren. Dus voor het bereiden alleen maar even ontdooien en smullen maar.

€ 4,40

2 x Visspies Vis van de afslag | Noordzeevis - Coquille - Gamba

Feestje op een prikker! Superverse Noordzeevis, een sappige coquille en een lekker zoete gamba erbij. Heerlijk om te grillen maar in de pan kan natuurlijk ook.. Ook de kleine visliefhebbers zullen dol zijn op deze spies.. Per 2 stuks verpakt in vacuüm en dus geschikt om in te vriezen.

€ 5,65

Zeebaarsfilet met vel | ±120 gram

Wij fileren al onze vis met de hand, en zo ook onze zeebaarzen. We sorteren de zeebaars op kwaliteit en formaat en zo weegt elke filet ±120 gram. Deze wordt voor u vacuüm verpakt en dus erg geschikt om in te vriezen.

€ 2,45

Kabeljauwfilet met vel | ±180 gram

We selecteren onze kabeljauw op kwaliteit en gebruiken de grove sortering om er met de hand filets van te snijden. Heerlijk om op de huid te bakken! De filet is graatloos en per stuk verpakt, en dus geschikt om in te vriezen.

€ 4,65

Duo SASHIMI Zalm & Tonijn | ±160 gram

Echt indruk maken op het thuisfront? Dat kan super simpel met deze premium combo! We selecteren de meest verse en mooiste zalm en tonijn, en bieden deze ready-to-eat aan! Je hoeft de vis alleen in de gewenste plakjes te snijden, op een bord te leggen en smullen maar! Het duo weegt bij elkaar ±160 gram en kan dus zowel als voorgerecht voor 2 personen of als luxe borrelplateau worden gegeten.

€ 7,95

Noordzeevissoep Caribbean | 400 ml

Hier is het koud en guur dus waan jezelf even in tropische sferen.. Met een bouillon die zijn smaak dankt aan superverse Noordzeevis; dubbel getrokken en om het af te maken is de soep rijkelijk gevuld met Noordzeevis maar ook wat andere zeevruchten, zoals inktvis en mosseltjes. Echte aanrader dus!

€ 8,90

Zeeduivelfilet blokjes | ±120 gram

De zeeduivel heeft een enorme kop en daarbij valt de rest van zijn lijf eigenlijk in het niets. Daarbij heeft het visvlees van de zeeduivel een fijne smaak en is bovendien erg stevig. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de zeeduivel normaal gesproken erg prijzig is maar we hebben ze vanwege een gelukje scherp in kunnen kopen. De blokjes zijn heel geschikt om te spiezen of om te wokken en worden door ons vacuüm verpakt per ±120 gram (= 1 persoon).

€ 3,85

Seafarm Superieur Oesters NO3 | 12 stuks

Dankzij de dagelijkse aanvoer vanuit Kamperland kunnen we kraakverse oesters leveren. Subtiel van smaak dus geen hap snot en bovendien makkelijk te openen. Moeite met openen? Check onze Facebook voor tips.

€ 17,90

Doradefilet met vel | ±120 gram

Voorheen was deze vis alleen verkrijgbaar in landen als Griekenland en Italië. Heerlijke witvis en begrijpelijk heel populair omdat hij zo veelzijdig is! We hebben de dorade met de hand gefileerd en net als bij zeebaars moet u alleen de kopgraatjes eruit halen. De filet is vacuüm verpakt en geschikt om in te vriezen.

€ 2,45

Tonijnfilet SASHIMI | ±180 gram

Deze kakelverse tonijn kan met gemak rauw worden gegeten, als sushi of sashimi bijvoorbeeld. We snijden de filets per stuk van ±180 gram en vacumeren deze zodat ze geschikt zijn om in te vriezen.

€ 8,65

Schelvisfilets met vel | ± 140 gram

Deze Noordzeevis heeft lange tijd niet de lof gekregen die haar toekomt. De schelvis is een delicate vis en smaakt volgens veel kenners nog beter dan kabeljauw. We snijden de filets per stuk van ±140 gram en vacumeren deze zodat ze geschikt zijn om in te vriezen.

€ 3,85

Noordzeevissoep Thai Style | 400 ml

Net als de Mediterrane variant, wordt deze kruidige soep gemaakt van onze eigen gefileerde Noordzeevis.. Rijkelijk gevuld met champignons, garnaaltjes en vis kan je deze zo opwarmen.. Voor volwassenen lekker pikant maar voor de kids misschien net te spicy..

€ 8,90

Vongole in schelp | 500 gram

Deze van oorsprong Mediterraanse schelp is super smaakvol. Onze vongole zijn gespoeld met zuiver bronwater door onze leverancier Seafarm in Kamperland. De schelpjes zijn verpakt per 500 gram en niet geschikt om in te vriezen.

€ 10,85

Krokante Thaise viskoekjes | 16 st | diepvries

Deze overheerlijke viskoekjes worden hier lokaal gemaakt door Cubes & Squares. Ze gebruiken verse Noordzeevis voor het visgehakt en dankzij het geheim recept heb je echt een uniek product. Je kan de koekjes het beste afbakken in een pan met wat olie en serveren met een sweet chili sausje.

€ 15,90

Crispy Seaweed Squares | 15 st | diepvries

Nog zo'n topper gemaakt door onze lokale leverancier Cubes & Squares! Net als de overheerlijke Thaise viskoekjes worden deze zeewier snacks lokaal gemaakt. Ze gebruiken verse en ingelegde wakame zeewier en dankzij het geheim recept heb je echt een uniek product. Je kan de squares het beste afbakken in een pan met wat olie en serveren met een sweet chili sausje.

€ 16,85

Krokante Curry krabkoekjes | 16 st | diepvries

Deze overheerlijke krabkoekjes worden hier lokaal gemaakt door Cubes & Squares met echt krabvlees. Je kan de koekjes het beste afbakken in een pan met wat olie en serveren met een sweet chili sausje. In de verpakking zit een schrijven met de verschillende bereidingsadviezen.

€ 15,90

Gerookte zalmstroken langgesneden | 500 gram

Overheerlijk en volgens eigen recept koud gerookt. Voor deze zalmfilets verwijderen we de huid en al het onderhuidse vet. Zo krijg je mooie lange plakken zonder bruin.

€ 16,95

Warm Gerookte Makreelfilets | 500 gram

Onze makreel wordt warm gerookt, en dit resulteert in een superzachte filets met stevige rooksmaak. We hebben de huid en alle graten al verwijderd en de makreel is dus gebruiksklaar. De filets zijn gasverpakt per 500 gram.

€ 11,50

Noordzeevissoep Mediterrane | 400 ml

Een heerlijk soepje al zeggen we zelf. En dat komt vooral door de basis bouillon die zijn smaak dankt aan de Noordzeevis die ervoor is gebruikt; dubbel getrokken en verder op smaak gebracht met tomaat. Om het af te maken is de soep rijkelijk gevuld met Noordzeevis maar ook wat andere zeevruchten, zoals inktvis en mosseltjes. Echte aanrader dus!

€ 8,90

Zeeduivelfilet XL zonder vel | ±250 gram

De zeeduivel heeft een enorme kop en daarbij valt de rest van zijn lijf eigenlijk in het niets. Daarbij heeft het visvlees van de zeeduivel een fijne smaak en is bovendien erg stevig. We hebben grove zeeduivel gebruikt voor deze filet van ±250 gram (= 2 personen) en deze wordt door ons vacuüm verpakt. Hiermee is de filet erg geschikt om in te vriezen.

€ 9,85

XL Gamba's gepeld | zak 750 gram

Deze familie van gamba's ( de Black Tigers) staan bekend om hun mooie oranje kleur na bereiden en stevige zoete bite! Op de BBQ, gekookt, gewokt, of gewoon uit de pan; je kan alle kanten op met deze gamba's. In 1 zak van 750 gram zitten ± 55 gepelde en schone gamba's. Dus je kan ze zo uit de zak schudden, ontdooien en gebruiken.

€ 15,95

Hollandse garnaaltjes | 100 gram

Een heerlijk zoet garnaaltje met bite en per 1-persoons formaat ( 100 gram ) vers verpakt. De garnaaltjes zijn gepeld en dus het lekkerst om meteen op te eten maar ook geschikt om in te vriezen.

€ 5,95

Gerookte Palingfilets | 100 gram

Onze paling worden gekweekt in Ierland en worden in hun geheel, ambachtelijk gerookt op Urk. De filets worden van de huid gelepeld en vacuüm verpakt per 100 gram. Heerlijk op toast!

€ 6,95

Wakamé zeewier | chili & sesam

Zelf de perfecte pokébowl maken? Of indruk maken op het hele gezin met een geniale tataki van tonijn met wakamé? Nu kan het. Het lijkt veel 1 kg maar ook al is het diepvries, je kan makkelijk met een kartelmes precies afsnijden wat je nodig.. Zo heb je altijd een voorraadje liggen voor de finishing touch van je gerecht!

€ 14,85

Inktvis schoon & zonder kop | zak 700 gram

Onze inktvis heeft stevig wit vlees en is mooi dik. Hierdoor is de kans dat de inktvis taai wordt tijdens bereiden veel kleiner! Snijdt er ringen van of roerbak ze mee in de wok, super simpel! Er zitten 4 tot 5 inktvismantels in 1 zak en deze zijn makkelijk per stuk te ontdooien omdat ze los gevroren zijn.

€ 12,75

Zeekraal | 150 gram

Deze zilte zeegroente is de laatste jaren steeds populairder geworden en terecht. Je kan zeekraal rauw eten door bv je salade, maar ook kort bakken of blancheren. Vervolgens is het te combineren met vrijwel alle vissoorten! Het zorgt voor een kleine smaakexplosie en geeft een knapperig element aan je gerecht.

€ 4,75

Producten € 0,00
Servicekosten € 0,82
Totaalbedrag € 0,82

Contactgegevens

Extra informatie

Bestelformulier via Helptopay.nl