Rondje Dordt thuis op je bord op 8 mei

Ferdinands, Tapasbar ‘t Vlak, Finn's, Christa’s Cookies, Distilleerderij Rutte, Boonstoppel Wijnen en Broodcafé Jaap slaan de handen toch nog een keer ineen! 

Deze keer werken we samen met Harry's Notenbar en Opa & An.

Op 8 mei organiseren wij een heerlijk, compleet diner aan huis. Het bestaat uit een aperitief met nootjes, een proeverij van voor-, en hoofdgerechten, een fles bijpassende wijn, een dessert en bonbons. Opa & An zorgt voor de kaarsen en servetten.

Het enige wat jij hoeft te doen is de tafel te dekken en een aantal gerechten op te warmen (instructies vind je in het pakket).

Deze unieke samenwerking wil jij toch niet missen? Voor 55,00 p.p.* geniet je van al dit lekkers en dan brengen wij het ook nog gratis bij je thuis op 8 mei tussen 15:00 en 17:00.

Tip voor Moederdag: de diners kunnen ook op 9 mei gegeten worden! 

Met deze bestelling support je in 1 keer 9 lokale ondernemers! Wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal diners beschikbaar.

De opwarminstructies zijn ook terug te vinden op de flyer, maar we sommen ze hier nog even op:
- het brood kan verwarmd worden, maar is niet noodzakelijk.
- oven voorverwarmen op 180 graden. De plaattaart (4) en albondigas (5) mogen ongeveer 10 minuten zonder deksel de voorverwarmde oven in. De kabeljauw (6) en krieltjes (9) mogen ook ongeveer 10 minuten de voorverwarmde oven in maar dan MET deksel.
De asperges (7) mogen ongeveer 1,5 minuut de magnetron in (800 Watt). Afhankelijk van het merk oven en magnetron kunnen de gerechten wat meer minuten nodig hebben.

Finn's accepteert momenteel geen bestellingen via dit formulier. Probeer het later opnieuw.

Bestelformulier via Helptopay.nl