MY Horeca Afhaal/Take Away

Ons menu is te bestellen vanaf 2 personen.  Om de kwaliteit te waarborgen krijgt u koude gerechten mee. Vanzelfsprekend krijgt u een opwarminstructie mee voor de gerechten die dit nodig hebben. Wilt u bijvoorbeeld 2 keer normaal en 1 keer vega, kiest u dan 2 keer normaal en 1 keer vega. Zo makkelijk is het! Heeft u allergieën of andere wensen zet dit dan bij de opmerkingen a.u.b.

Normaal menu

Normaal menu

Dit is een menu voor 1 persoon.

€ 17,50

Vega Menu

Vega Menu

Dit is een menu voor 1 persoon. Wilt u in de opmerkingen hieronder erbij zetten of u wel vis eet?

€ 17,50

Dessert

Dessert

Per persoon

€ 5,00

Fles witte wijn

Fles witte wijn

Mooie gele kleur met groene tint. Vol frisse aroma's van de Verdejo-druif. In de mond, zoals het een Bio-wijn past: alle smaken van de Verdejo-druif op haar best. Verassend lang van afdronk.

€ 11,50

Fles Rood

Fles Rood

( Cabernet Sauvignon). Een wijn met een intense granaatrode kleur. De wijn heeft een sappige, volle smaak met geconcentreerd fruit en een robuuste structuur. De lange, elegante afdronk onthult aroma's van cederhout, tabak en kruiden

€ 11,50

Fles Cava

Fles Cava

Lichtgele kleur met tonen van groen. Mooie fijne mousse in de mond. Complexe smaak met iets van appel en limoen. Goede structuur en mooi in balans. Gemaakt van typisch Catalaanse druivensoorten macabeo, xarello en parellada.

€ 13,50

Blikje Heineken

Blikje Heineken

€ 2,00

Totaalbedrag € 0,00

Contactgegevens

Extra informatie

Bestelformulier via Helptopay.nl