Lifestyle4Health Congres 2021

TNO, LUMC en Menzis organiseren namens het Lifestyle4Health platform het 4e jaarlijkse Lifesteyle4Health congres, waarin dit jaar ‘leefstijlgeneeskunde en alzheimer’ centraal staat met ruime aandacht voor generieke onderliggende (metabole) systemen en de (positieve) invloed van interventies.

Dit jaar is het congres gesplitst in drie delen vanwege de coronapandemie: een wetenschappelijk webinar, podcasts en een ronde tafelgesprek. Zo heeft het congres meer het karakter van een leergang. Ten minste de eerste 2 delen bieden we digitaal aan.

TNO is penvoerder van het Lifestyle4Health platoform en verzorgt de administratie rond het congres


Contactgegevens:

TNO, Anna van Buerenplein 1, Den Haag

KvK: 27376655

email: info@lifestyle4health.nl

Algemene voorwaarden - Lifestyle4Health

Lifestyle4Health Congres 2021 - Webinar, podcasts en rondetafelgesprek

Lifestyle4Health Congres 2021 - Webinar, podcasts en rondetafelgesprek

22 juni 2021 15-18u: wetenschappelijk webinar bestaande uit lezingen, gesprekken in de studio en interactie met het online publiek. Nadrukkelijk wordt verbinding gezocht met de toepassing in de praktijk.

Zomer 2021: een tweetal podcasts waarin concrete voorbeelden in de praktijk centraal staan. Via uitgebreide dialogen wordt een antwoord gezocht op vragen zoals: Hoe realiseer je gedragsverandering bij mensen met als doel preventie of remissie van alzheimer? Welke meerwaarde kan eHealth technologie hierbij spelen? De podcasts zijn rond de zomer beschikbaar.

Najaar 2021: een rondetafelgesprek met gasten over hoe we leefstijlgeneeskunde beschikbaar, betaalbaar & beheersbaar kunnen maken om mensen gezonder oud te laten worden. De focus ligt op preventie of remissie van alzheimer. Daarnaast wordt gesproken over remissie van chronische ziekten, zoals diabetes, met als doel preventie van alzheimer. Deze dialoogsessie zal dit najaar, hopelijk fysiek, plaatsvinden.

€ 50,00

Totaalbedrag € 0,00

Contactgegevens

Extra informatie

Bestelformulier via Helptopay.nl