Dit bestelformulier is gesloten. Toch nog bestellen voor vandaag? Bel Harry 06-28842960

Vrijdag 25 september staan wij tussen 12.00 en 18.00 uur op Bedrijventerrein Eekterveld in Vaassen. Onze foodtruck staat op het terrein van Spuiterij B. de Wilde, Talhoutweg 23 https://www.spuiterijdewilde.nl

Hoe werkt het?

  • Bestel hieronder broodjes bal 
  • Kies een tijd wanneer je de bestelling ophaalt
  • Vul naam, e-mail adres en telefoonnummer in
  • Betaal via Ideal
  • Op de gekozen tijd haal je de bestelling op bij onze foodtruck

Spuiterij B. de Wilde is zeer makkelijk bereikbaar, bij het pand van de Wilde is veel ruimte om de auto bij onze foodtruck te parkeren en de bestelling in te laden. 

Verkoop bij voorkeur op bestelling, bestellen graag voor aanstaande vrijdag. Liever bij de foodtruck met pin of cash betalen? Mail, app of bel voor aanstaande vrijdag je bestelling door en wij zorgen dat hij klaar staat op het gewenste tijdstip!

Ook te bestellen: vegetarische ballen en 100% rundvlees ballen, de vegetarische en rundvlees ballen kunnen ook op de bestellijst hieronder besteld worden.

Vragen en/of opmerkingen? Contact ons alvorens de bestelling te plaatsen www.ballenharry.nl/contact Meer weten over Ballen Harry? Check onze site www.ballenharry.nl 

Graag tot snel! 

Smakelijke groet Ballen Harry & Annemie

Tip: bestel er ook ons gekoelde Ballen Blond Bier bij🍻

Mail: info@ballenharry.nl Telefoon: 06-28842960Ballen Harry accepteert momenteel geen bestellingen via dit formulier. Probeer het later opnieuw.

Bestelformulier via Helptopay.nl