Verhuur Silent Disco-sets door scoutinggroepen

Met dit bestelformulier kunt u als scoutinggroep silent disco-sets huren van Scoutinggroep Lido '76 in Arnhem. Vul het formulier volledig in en reken vervolgens de bestelling af om de reservering te bevestigen.

Scoutinggroepen krijgen korting op de huur van de silent disco-sets. Om die reden dient hiervoor een apart bestelformulier gebruikt te worden.

Controleer daarnaast vóórdat u de bestelling plaatst op de website van Scoutinggroep Lido '76 of de silent disco-koptelefoons nog beschikbaar zijn op de door u gewenste huurdatum. Anders is er namelijk sprake van een dubbele boeking en dan dienen we uw bestelling alsnog te annuleren.

Middels het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de algemene huurvoorwaarden, zoals die beschreven staan op onze website.

1x Silent disco koptelefoon

1x Silent disco koptelefoon

Kies hier hoeveel silent disco koptelefoons u wilt huren. U kunt maximaal 30 koptelefoons huren. De koptelefoons zullen volgeladen aan u worden geleverd. Daarmee kunt u ze 8 uur gebruiken. De koptelefoons hebben drie kanalen.

€ 3,25

1x Silent disco zender

1x Silent disco zender

Een silent disco zender koppelt u aan een audioapparaat, zoals een telefoon of laptop. De audio-aansluiting heeft als input 3.5mm. Met de koptelefoon kunt u afwisselen tussen de 3 kanalen. Per kanaal wordt verbinding gemaakt met een silent disco zender. Wij raden aan om minimaal 2 zenders te huren en maximaal 3, omdat er 3 kanalen op de koptelefoons zitten.

€ 6,49

1x Oplader Micro USB voor 4 koptelefoons

1x Oplader Micro USB voor 4 koptelefoons

De koptelefoons kunnen worden opgeladen met een micro USB-oplader. De koptelefoons zullen vol bij u worden geleverd en gaan met een volle batterij 8 uur mee. De koptelefoons hoeven in principe dus niet opgeladen te worden. Indien u toch een oplader wenst kunt u die ook huren. Per oplader kunt u 4 koptelefoons tegelijkertijd opladen. U kunt maximaal 3 opladers huren.

€ 2,95

Silent disco-setjes laten bezorgen

Silent disco-setjes laten bezorgen

Indien u de Silent Disco-setjes bij u thuis wil laten bezorgen dan komen de verzendkosten voor jouw rekening. Kies je hiervoor, klik dan op 1x. Hierin zitten zowel de verzendkosten voor de verzending als de retourzending.

U kan er ook voor kiezen om de bestelling af te halen of in contact met ons via silentdiscoverhuur@scoutinglido76.nl de Silent Disco-setjes persoonlijk te verkrijgen. In dat geval hoef je hier geen aantal in te vullen.

€ 13,95

Producten € 0,00
Borg € 150,00
Totaalbedrag € 150,00

Contactgegevens

Extra informatie

Bestelformulier via Helptopay.nl