Oorbellen Barbara Link

Bestel hier eenvoudig je Buddha to Buddha oorbellen

Na ontvangst van jouw bestelling wordt deze door ons verwerkt. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Oorbellen Barbara Link €99

Oorbellen Barbara Link €99

De Barbara Link oorbellen zijn prachtige sterling zilveren oorbellen op basis van de Barbara schakel. De Barbara schakel is een van de populairste ontwerpen in onze collectie. De dubbele schakel maakt deze oorbellen tot een echte blikvanger. Creëer een vlotte en stoere look met deze tijdloze oorbellen.

€ 99,00

Hanger Barbara Link €69

Hanger Barbara Link €69

De Barbara Link hanger is vervaardigd uit sterling zilver en gebaseerd op de populaire Barbara schakel uit de Heritage collectie. De bedel laat zich perfect combineren met andere Buddha to Buddha hangers en aan de Essential XS ketting.

€ 69,00

Ketting Essential XS 45,5cm €95

Ketting Essential XS 45,5cm €95

De Essential XS ketting is een mooie ketting, ideaal om te pronken met je hangers! Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha-sieraden. De ketting kan perfect worden gecombineerd met andere Buddha to Buddha-sieraden. De Essential XS ketting is iets kleiner dan de Essential Necklace.

€ 95,00

Ketting Essential 75cm €159

Ketting Essential 75cm €159

De Essential ketting is een mooie ketting, ideaal om te pronken met je hangers! Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha-sieraden. De ketting kan perfect worden gecombineerd met andere Buddha to Buddha-sieraden. De Essential ketting is iets dikker dan de Essential XS Necklace.

€ 159,00

Totaalbedrag € 0,00

Contactgegevens

Extra informatie

Bestelformulier via Helptopay.nl