Bestelformulier Velvet & Rose

Sommige momenten zijn het waard om keihard te vieren. Een (trouw)jubileum, verjaardag, 21-diner… Want hé iets vieren kan altijd! Ook in deze corona crisis! 

Graag vertellen wij jou en je vrienden de allerleukste wijnverhalen, vertellen wij jullie de lekkerste combinaties en wordt je thuis een ware chef in corona tijd. 

De Favo Box van Velvet & Rose

De Favo Box van Velvet & Rose

SOMEONE PLEASE CALL 9-WINE-WINE

Bestel nu een doosje vol met de wijn vrienden en vriendinnen van Velvet & Rose Events. Wij selecteren 3 witte, 1 rosé en 2 rode zomerse wijntjes voor je en geven je daarbij een aantal mooie recepten uit ons eigen receptenboekje mee voor een mooie spijs combinatie. Liefde gaat nu eenmaal door de maag toch? ;) En die harde thuiswerkers mag je zo nu en dan ook wel een beetje verwennen!

€ 62,50

De Favo Moederdag Box

De Favo Moederdag Box

MAMA, I LOVE YOU!

Je wilt natuurlijk je lieve mama graag in het zonnetje zetten voor moederdag. Wij hebben weer 4 heerlijke favorietjes geselecteerd die perfect te combineren zijn met het doosje vol vet lekkere zoetigheid van Bakken&Zo uit Apeldoorn. Daarnaast zitten er natuurlijk ook weer recepten in de box om thuis jezelf te ontpoppen als voorwaarde chef-kok en sommelier.

Wij zorgen natuurlijk dat het pakketje zondag 10 mei bij moeders voor de deur staat zodat ze compleet verrast worden met een persoonlijke kaart van jou.

€ 54,95

Extra zakcentje voor Velvet & Rose, altijd fijn :)

Producten € 0,00
Extra zakcentje voor Velvet & Rose, altijd fijn :) € 0,00
Servicekosten € 0,82
Totaalbedrag € 0,82

Contactgegevens

Extra informatie

Bestelformulier via Helptopay.nl