Hanger Barbara Tag

Bestel hier eenvoudig je Buddha to Buddha Hanger en eventueel een bijpassende ketting

Na ontvangst van jouw bestelling wordt deze door ons verwerkt. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!!

Hanger Barbara Tag €89

Hanger Barbara Tag €89

De Barbara Tag-hanger is gemaakt van sterling zilver en gebaseerd op de populaire Barbara-link uit de Heritage-collectie. De tag pendant kan perfect worden gecombineerd met andere Buddha to Buddha-hangers en de Essential XS-ketting.

€ 89,00

Ketting Essential XS 45,5cm €95

Ketting Essential XS 45,5cm €95

De Essential XS ketting is een mooie ketting, ideaal om te pronken met je hangers! Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha-sieraden. De ketting kan perfect worden gecombineerd met andere Buddha to Buddha-sieraden. De Essential XS ketting is iets kleiner dan de Essential Necklace.

€ 95,00

Ketting Essential 75cm €1539

Ketting Essential 75cm €1539

De Essential ketting is een mooie ketting, ideaal om te pronken met je hangers! Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha-sieraden. De ketting kan perfect worden gecombineerd met andere Buddha to Buddha-sieraden. De Essential ketting is iets dikker dan de Essential XS Necklace.

€ 159,00

Oorbellen Barbara Link €99

Oorbellen Barbara Link €99

De Barbara Link oorbellen zijn prachtige sterling zilveren oorbellen op basis van de Barbara schakel. De Barbara schakel is een van de populairste ontwerpen in onze collectie. De dubbele schakel maakt deze oorbellen tot een echte blikvanger. Creëer een vlotte en stoere look met deze tijdloze oorbellen.

€ 99,00

Totaalbedrag € 0,00

Contactgegevens

Extra informatie

Bestelformulier via Helptopay.nl