Oorhangers Barbara Link

Bestel hier eenvoudig je Buddha to Buddha oorbellen

Na ontvangst van jouw bestelling wordt deze door ons verwerkt. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!!

Oorhangers BARBARA LINK €119

Oorhangers BARBARA LINK €119

De Barbara Link collectie heeft een stoere en modieuze stijl en is nu verrijkt met sterling zilveren oorhangers. De zilveren Barbara oorhangers zijn stijlvolle oorbellen gebaseerd op de Barbara schakel.

€ 119,00

Hanger Barbara Link €69

Hanger Barbara Link €69

De Barbara Link hanger is vervaardigd uit sterling zilver en gebaseerd op de populaire Barbara schakel uit de Heritage collectie. De bedel laat zich perfect combineren met andere Buddha to Buddha hangers en aan de Essential XS ketting.

€ 69,00

Ketting Essential XS 45,5cm €79

Ketting Essential XS 45,5cm €79

De Essential XS ketting is een mooie ketting, ideaal om te pronken met je hangers! Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha-sieraden. De ketting kan perfect worden gecombineerd met andere Buddha to Buddha-sieraden. De Essential XS ketting is iets kleiner dan de Essential Necklace.

€ 79,00

Ketting Barbara Link Small 45cm €829

Ketting Barbara Link Small 45cm €829

De Barbara Link collectie heeft een stoere en modieuze stijl en is nu verrijkt met een sterling zilveren ketting. Dit sieraad is geschikt voor iedere gelegenheid! De handgemaakte zilveren ketting is stijlvol en stoer. Bij de Barbara Link Small ketting zijn de links een slag kleiner dan bij de Barbara Link ketting. De ketting is 45 centimeter lang.

€ 829,00

Totaalbedrag € 0,00

Contactgegevens

Extra informatie

Bestelformulier via Helptopay.nl