Maczek Memorial & NAC Breda Dzieki sjaal

! Visit our special shop for Polish visitors & orders !

29 oktober 2022 is het 78 jaar geleden dat Breda werd bevrijd door de Eerste Poolse Pantserdivisie onder leiding van generaal Stanislaw Maczek. In 2019 hebben de Breda Loco's met onder andere een mega spandoek reeds een mooi eerbetoon gebracht aan de bevrijders van Breda. 

Ook dit jaar staan we graag stil bij dit belangrijke moment uit de historie van onze stad Breda: een vrij Breda! 

Een initiatief van de Stichting Samen voor NAC
Dit project is tot stand gekomen in volledige samenwerking met NAC Breda en het Maczek Memorial Breda. Alle gelden komen rechtstreeks ten goede van het Maczek Memorial Breda en het Samen voor NAC project rondom de speciale tribune voor blinde supporters in ons mooie stadion.

Deze limited edition NAC Breda Dzieki sjaal wordt aangeboden in een éénmalige gelimiteerde oplage van 300 stuks.

Let op: De sjaal zal niet per post worden verzonden maar kan binnenkort worden afgehaald bij de NAC Breda fanshop aan de stadionstraat op vertoon van jouw orderbevestiging welke je per e-mail ontvangt nadat je bestelling succesvol is verwerkt. 

Zodra de sjaals geleverd zijn ontvangt iedereen een e-mail met daarop de eerste momenten waarop de sjaal afgehaald kan worden bij het stadion.

! Visit our special shop for Polish visitors & orders !
Omdat bestellingen uit Polen verpakt en naar Polen verzonden moeten worden zijn de sjaals daar hoger geprijst. Deze extra verzendservice en de daarbij behorende extra handelingen bieden we op speciaal verzoek enkel aan voor bestellingen vanuit Polen (en het buitenland).

Stichting Samen voor NAC accepteert momenteel geen bestellingen via dit formulier. Probeer het later opnieuw.

Bestelformulier via Helptopay.nl